Vierde eigenaar voor The Breda Group én opening van een nieuwe zaak

Vierde eigenaar voor The Breda Group én opening van een nieuwe zaak

Na jarenlang als drie musketiers The Breda Group te hebben geleidt, komt er nu een vierde eigenaar bij. Naast Johanneke van Iwaarden, Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk wordt Vagarsh Mogatseljan het vierde lid van de restaurantgroep. Daarnaast openen ze later deze maand een vierde zaak in Amsterdam.


The Breda Group_Vagarsh Mogatseljan

Vagarsh Mogatseljan treedt toe tot The Breda Group

“We zijn aan het groeien en kwamen erachter dat wij over een hele set aan capaciteiten beschikken, maar dat er ook wat gaten ontstonden”, aldus Johanneke van Iwaarden. “Alle drie zijn wij erg gericht op nieuwe concepten bedenken en opstarten, maar in die groei moet je de rest niet uit het oog verliezen”. Vagarsh Mogatseljan heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zo behoorde hij jarenlang tot de senior managementlaag van IQ Creative, waar hij verschillende concepten gerund heeft. De langste periode daarvan werkte hij bij Envy, samen met Richard van Oostenbrugge. Daarnaast werkte hij ook als overkoepelend manager bij Ron Blaauw en als general manager bij voormalig Café de Paris.

‘Hij kan in drie weken een restaurant omtoveren van probleemkind tot een goedlopende zaak’

Vagarsh is in 2019 begonnen bij The BREDA Group. Op dat moment was het bedrijf ontzettend snel aan het groeien en was er behoefte aan goed operationeel management over de bestaande zaken. “Vagarsh komt het beste tot zijn recht als hij op een plek komt waar het niet goed loopt en er veel geoptimaliseerd kan worden. Hij kan in drie weken een restaurant omtoveren van probleemkind tot een goedlopende zaak met gemotiveerde teams, dat is echt een supertalent”, aldus Johanneke van Iwaarden.

Johanneke van Iwaarden, Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk hebben vroeger alledrie gewerkt onder leiding van Vagarsh bij Envy. Naast dat ze dus al goed op de hoogte waren van zijn kunde, weten ze ook hoe het is om vóór hem te werken. Dat is een belangrijke overweging die meegenomen is in de keuze om partners te worden. “Het is heel fijn om iemands werkwijze te kennen. Wanneer iemand in je bedrijf komt werken op een belangrijke functie is dat altijd spannend. Vagarsh is bij ons begonnen als Director of HR & Operations en door de waarde die hij toevoegt aan The BREDA Group, is de logische volgende stap om partners te worden”, aldus Guillaume de Beer.

Opening van Paindemie in Amsterdam

The BREDA Group zal met het toetreden van Vagarsh Mogatseljan completer en sterker zijn om weer door te kunnen groeien na een periode van corona stilstand. Zo is The Noodle Shop net geopend in de Foodhallen in Amsterdam. 25 februari opent Paindemie haar deuren aan de Kinkerstraat. “Met onze nieuwe partner is nu alles mogelijk. We kijken vooruit en hebben grote plannen. Wij zijn trots niet meer met drie, maar met vier te zijn”, aldus Johanneke van Iwaarden.