Branchenieuws

TheFork en MICHELIN lanceren: ‘MICHELIN Specials’

TheFork en MICHELIN lanceren samen de exclusieve ‘MICHELIN Specials’. Dit zijn unieke aanbiedingen bij geselecteerde MICHELIN restaurants; van sterrenwaardering tot aan ‘plates’ en Bib Gourmand.

‘MICHELIN Specials’

Uit onderzoek van TheFork blijkt dat de voornaamste reden om weer uit eten te gaan het samen doorbrengen van quality time is. Vandaar de ‘MICHELIN Specials’. De ‘MICHELIN Specials’ beloven toegankelijke, unieke, gastronomische ervaringen. Het zijn unieke aanbiedingen bij geselecteerde MICHELIN restaurants; van sterrenwaardering tot aan ‘plates’ en Bib Gourmand.

Om unieke ervaringen te beleven kun je de exclusieve menu's reserveren op de website en app van TheFork en MICHELIN Gids. De samenwerking is bedoeld om gastronomie van hoog niveau toegankelijk te maken voor iedereen en biedt gasten de kans om kennis te maken met deze restaurants. Sinds de heropening van de restaurants is er meer vraag naar high end restaurants: het aandeel reserveringen bij MICHELIN restaurants op TheFork is nu 24% versus 18% voor de corona-crisis.

Restauranthouders

Restauranthouders krijgen via de “MICHELIN Specials” dé kans om een groot aantal nieuwe gasten kennis te laten maken met hun menukaart. Dit initiatief zorgt ervoor dat gastronomie van hoog niveau toegankelijk wordt voor iedereen en gasten weer worden geënthousiasmeerd om uit eten te gaan. Indien een restaurant een vermelding in de MICHELIN gids heeft en via TheFork te reserveren is, komt hij in aanmerking om deel te nemen met de “MICHELIN Specials”.

Een kleine selectie van restaurants die een MICHELIN Special aanbieden:

1. Bougainville - Amsterdam
2. Lars Amsterdam - Amsterdam
3. De Silveren Spiegel - Amsterdam
4. Restaurant Vigor - Vught
5. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert - Stevensweert