The Streetfood Club krijgt eigen boek

The Streetfood Club uit Utrecht lanceert boek

De oprichters van The Streetfood Club in Utrecht lanceren komende dinsdag een boek: The Streetfood Club - The Book. Hierin vindt de lezer een eclectische verzameling van waanzinnig lekkere en prachtige streetfoodgerechten, cocktails en een spetterend interieur.” Lars Verkroost heeft de foto’s gemaakt.

The Streetfood Club: kleur, geur en smaak

the streetfood club

Het avontuur van de populaire The Streetfood Club stopt niet bij het levendige restaurant in Utrecht. De eigenaren vertellen: “De spetterende kleuren, geuren en smaken van dé hotspot van Utrecht en omstreken komen samen in een gloednieuw boek.”

“Streetfood is een cultuur, een way of life en voor sommigen zelfs een religie. In The Streetfood Club – The Book ontdekt de lezer een eclectische verzameling van waanzinnig lekkere en prachtige streetfoodgerechten, cocktails en een spetterend interieur.”

The Streetfood Club: tips en tricks

Met dit boek krijgt de lezer ook tips en tricks voor het bereiden van streetfood en goede cocktails met spetterende kleuren, geuren en smaken. Van Dragonfruit Bowl, Thaise Mosselen en Korean Waffle tot Cacao Old Fashioned. The Streetfood Club – The Book ‘neemt de lezer zeven dagen per week mee op wereldreis, van brunch tot late night cocktails en van streetfood diners tot fijne lunchmomenten’. Bekijk hier een video van het boek!