The Upper House

The Set Collection kondigt toevoeging van vier nieuwe hotels aan

The Set Collection (Conservatorium in Amsterdam, Hotel Cafe Royal in Londen, Lutetia in Parijs en Mamilla hotel in Jeruzalem) voegt vier nieuwe hotels toe van het Aziatische luxe hospitality merk The House Collective by Swire Hotels.

Nieuwe leden voor The Set Collection

Dean Winter, Managing Director van Swire Hotels: "We geloven dat deze bijzondere samenwerking de reputatie van The House Collective in de ultra-luxe hospitality verder zal versterken en onze merken helpt te onderscheiden. Daarbij doelen we ook op het aanspreken van het groeiende aantal luxeconsumenten buiten Azië."

Jean-Luc Naret, Executive Director van The Set Collection: "Ik kan geen betere groep hotels bedenken om onze eerste nieuwe leden te zijn dan The House Collective. Net als onze Founding Members in Europa en Israël, hebben de hotels van The House Collective een impact gehad op hun markt en het collectieve bewustzijn van de luxereiziger die veel groter is dan hun relatief kleine voetafdruk doet vermoeden. Het is een voorrecht om met deze deskundige hoteliers samen te werken, niet alleen om hen de talloze voordelen te bieden die deel uitmaken van The Set Collection, maar ook om samen te leren en te groeien in nieuwe en spannende markten in deze unieke tijden.”

Gelijkgestemde onafhankelijke hotels

The Set Collection is een luxe merkvertegenwoordiging van gelijkgestemde onafhankelijke hotels, gerund door hoteliers voor hoteliers. Het is ontworpen voor eigenaren, investeerders en managementteams die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele vertegenwoordigings- en distributieservice.


The Temple House

Het Conservatorium hotel in Amsterdam

Het Conservatorium hotel in Amsterdam is onderdeel van The Set Collection als één van de Founding Members. Gelegen aan het Museumplein, het luxe centrum en het culturele hart van de stad, is het Conservatorium een architectonisch meesterwerk dat een monumentaal gebouw combineert met een gracieus, eigentijds ontwerp. Dit jaar viert het hotel haar 10-jarig jubileum.

Op de hoogte blijven van alle trends in de horeca? Meld je aan voor de nieuwsbrief