The Collector

The Collector The Hague nieuwste lid QL Hotels

SLOK Hospitality Group opende in januari 2020, midden in het centrum van Den Haag, The Collector The Hague. Ondertussen is het veelgeprezen hotel een hotspot destination in Den Haag en afgelopen week kondigden zij aan het nieuwste lid te zijn van QL Hotels. Bekijk de foto’s van het interieur onder dit bericht.

Eigenzinnig en eigentijds hotel met een uniek verhaal

QL Hotels, een collectie van onafhankelijke en authentieke kwaliteitshotels in Europa, is altijd op zoek naar zelfstandige, kleinschalige kwaliteitshotels die excelleren op het gebied van interieur, hospitality, gastronomie en unieke locaties. Met 114 hotels verspreid over 10 landen is The Collector het 115de lid.

The Collector

“QL Hotels zijn als parels: karaktervol, met zorg en aandacht uitgezocht, gepolijst, meerkleurig en altijd uniek. Het nieuwste hotel van SLOK Hospitality Group, The Collector, voldoet hier zonder meer aan. Een eigenzinnig en eigentijds hotel met een uniek verhaal, dat haar gasten verleidt en in vervoering brengt. We zijn er trots op dit prachtige hotel van hospitality ondernemers Tsibo Lin en Celine Lin-Chu in de QL collectie op te nemen,” aldus Sander Allegro Chairman QL Hotels.

“QL Hotels heeft, net als The Collector, een onvermoeibare nieuwsgierigheid naar de wereld, nieuwe ontmoetingen, interessante plekken, culturen en ideeën,” aldus Tsibo Lin, oprichter SLOK Hospitality Group. “Wij delen deze waarden en kijken er naar uit om samen te werken met een groep die zich op een onderscheidende manier profileert in de hospitality industrie.”

The Collector The Hague

The Collector vestigt zich achter acht monumentale gevels aan de Haagsche Bluf, een bijzonder hofje midden in de binnenstad van Den Haag, met een eclectische mix aan architectuurstijlen. Een glazen brug zorgt voor verbinding tussen de verschillende gebouwen. Het lifestyle boutique hotel telt in totaal 57 kamers, variërend van comfortkamers tot suites. Het indrukwekkende architectonische proces, dat in handen lag van Hugo Interieurvormgeving en Celine Lin-Chu, Managing & Creative Director SLOK Hospitality Group, resulteerde in een interieurstijl die een samenstelling is van de geschiedenis van het gebouw met vintage uit de jaren 50 en 60 en klassiek en modern luxueus design. Bovendien hebben alle hotelkamers een uniek karakter dankzij handgemaakte artworks van kunstenares Julie Gondoin. De lobby, de eerste plek waar gasten kennismaken met The Collector, is een kleurrijk contrast met vitrines vol bijzondere verzamelingen en een bruisende sfeer. De ideale basecamp waar ruimte is voor eigenzinnigheid, met echte persoonlijke service en luxe die er toe doet.

QL Hotels

QL Hotels is een collectie van onafhankelijke en authentieke kwaliteitshotels in Europa. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. QL Hotels is altijd op zoek naar nieuwe hoteljuweeltjes. Elk van deze handpicked hide-aways zijn een genot voor alle zintuigen. Zowel op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en heerlijk slaapcomfort. Meer informatie via www.qlhotels.com.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom hotels en openingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Tags: