Branchenieuws

Wouter Verkerk nieuwe brandambassadeur Horeko

Horeko gaat in 2021 samenwerken met Wouter Verkerk. Deze bekende horecaspreker, -trainer en -trendwatcher wordt brandambassadeur voor de horecasoftwareleverancier uit Amersfoort. Samen hebben ze de ambitie om de horeca verder te professionaliseren. 

Leerzame en aansprekende content

De samenwerking tussen Horeko en Verkerk bestaat uit het aanbieden van leerzame en aansprekende content voor haar klanten in de horeca. Zo staat er elke maand een webinar op stapel, gaat Verkerk twee lezingen verzorgen en blogs schrijven voor de website van Horeko. Slimmer ondernemen is daarbij de rode draad. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het beter managen van een horecabedrijf, marges en rendement. 

“We gaan de klanten van Horeko inspiratie bieden en verrijken met kennis”, laat Marvin van Dongen, CEO van Horeko weten.

samenwerking partnership horeko wouter verkerkAansprekende horecaprominent

Zowel Horeko als Wouter Verkerk zijn enthousiast over hun samenwerking. “We vinden het echt te gek dat Wouter zich wil binden aan Horeko. Wouter is een aansprekende horecaprominent, spreker, trainer en blogger. Tevens heeft hij een frisse en kritische blik en houdt hij ons ook scherp”, aldus Marvin van Dongen, CEO van Horeko. Samen met Verkerk gaat hij de webinars verzorgen.

Samenwerking Wouter Verkerk met Horeko

Wouter Verkerk geeft aan veel zin te hebben in de samenwerking met Horeko. “De afgelopen periode heb ik Horeko leren kennen als een club die veel verder gaat dan het verkopen van een pakket maar écht graag wil dat gebruikers optimaal profiteren van de software. Dat lukt alleen als mensen daadwerkelijk een visie ontwikkelen en antwoorden formuleren op hun ondernemersvragen.”

Professionaliseringsslag

Volgens de nieuwe brandambassadeur van Horeko zijn veel horecabedrijven toe aan een professionaliseringsslag en is er een wereld te winnen als het gaat om het gebruiken van nieuwe systemen. In zijn begeleidingstrajecten en publicaties hamert Verkerk op ‘Moderne horeca’.

Dat is volgens hem het werken met een plan, voorbereid zijn en niet worden overvallen door de waan van de dag. “In de huidige tijden van corona is het voor iedereen een uitdaging van jewelste om focus te houden op de toekomst en te blijven nadenken over de periode ná corona. Want die tijd komt er!”

Innovatieve leverancier

Horeko is innovatieve leverancier van software-oplossingen voor de Nederlandse en Belgische horeca ten aanzien van kostprijsberekening, menu engineering, HACCP, online roosteren en documentbeheer. Hiermee helpt het bedrijf ondernemers om hun horecazaak meer winstgevend en efficiënt te maken.

Via een gratis en vrijblijvende demo van 30 dagen, maken horecaondernemers kennis met deze software tools.

Demo voor horeca software tools aanvragen