Restaurant No Rules

Restaurant No Rules opent tweede vestiging in A’dam

Horeca ondernemers Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel van restaurant No Rules gaan verder uitbreiden in Amsterdam. Medio november opent de tweede vestiging van het populaire pizza-restaurant in het Vondelpark. Bekijk de foto’s onder dit artikel voor een impressie.

Restaurant No Rules

De drie Amsterdamse horecaondernemers Michel Pais (44), Bram van Es (46) en Benjamin van Roekel (28) werken nu al meer dan 5 jaar samen en vonden gezamenlijk een nieuwe en verrassende kijk op de pizza. Je hoeft niet te kiezen tussen een culinair hoogstandje of vertrouwd comfortfood, het motto van No Rules luidt dan ook; “from breakfast meetings to lunch and oysters, and from pizza to after dinner cocktails: No Rules takes you on a journey you never knew you needed”.

Met de uitbreiding naar het Vondelpark staat het aantal vestigingen voor het pizza-restaurant op twee. De tweede vestiging lijkt in veel opzichten op de vestiging aan het Marie Heinekenplein. Terwijl bezoekers hun smaakpapillen een groot plezier doen, worden hun ogen in No Rules Vondel gestreeld door het stijlvolle, warme en enigszins funky interieur dat we ook gewend zijn van de locatie op het Marie Heinekenplein. Bovendien is er bij de tweede locatie No Rules Vondel de mogelijkheid om events te organiseren en om zalen te huren.