bierconnaisseurs maken kennis met quad voor IV bier
Branchenieuws
Biernieuws

Quad voor IV voor Bierconnaisseurs

Op woensdag 23 september introduceert bierbrouwerij Het IV uur uit Vriezenveen haar nieuwste bier, Quad voor IV, een stevige Quadrupel van 9,8 %, bij café Bierlokaal de Engel in Oldenzaal. Dit  biercafé is tevens de thuishaven van de Speciaalbiersociëteit Bierconnaisseurs.

Beeld: De brouwers van brouwerij Het IV uur met Bert Kuperus, oprichter van Bierconnaisseurs. 

Quad voor IV

De nieuwe quadrupel wordt speciaal gepresenteerd voor de leden van de sociëteit, die ook flesjes mee naar huis krijgen en bij de Engel ook de tripel Bomm’n Beernd van dezelfde brouwerij van de tap kunnen proeven. De leden zijn te herkennen aan het uniforme clubspeldje met de letters BC.

nu verkrijgbaar Quad voor IV Bierconnaisseurs

De vereniging bestaat uit brouwers, horecagelegenheden en echte speciaalbierliefhebbers. Naast een sociëteit in Twente is er een zustervereniging in Noord-Holland en binnenkort in Zuid-Holland en Groningen.

Events & proeverijen

De vereniging is zeer succesvol met het organiseren van events op  het gebied van speciaalbier, zoals proeverijen, culinair koken met bier, fieldtrips, een eigen bierfestival, masterclasses en infotainment met een bierige en culinaire knipoog.

Op de websites van bierconnaisseurs en biercon is te zien wat de sociëteit te bieden heeft. De passie, liefhebberij en het genieten van goede bieren staat voorop. Wie zich wil aansluiten bij de sociëteit hoeft geen afgeronde bieropleiding te hebben. Het pure genieten staat voorop.