Kyatcha Rotterdam

Preview: restaurant Kyatcha in Rotterdam opent in maart

Japans restaurant Kyatcha heeft al een vestiging in Den Haag en Rotterdam en opent in maart een tweede in Rotterdam, aan de Leuvehaven. Eigenaar is Jason Lau en Art 2 Go verzorgt het interieur. “Het werd tijd voor een volgende vestiging. Een die ruimer en volwassener is en nog beter past bij de identiteit van het merk Kyatcha.” Bekijk meer foto’s van hoe het restaurant eruit komt te zien, onder dit bericht.

Vestigingen

Sinds 2019 is Kyatcha al te vinden in Rotterdam in de vorm van een intiem restaurant op de Blaak. Daarnaast bevindt het moderne restaurant zich al in Den Haag op De Fred. Het restaurant staat bekend om de Japanse keuken.

Kyatcha Rotterdam

Intieme sfeer interieur

Het ontwerp en de bouwbegeleiding van de nieuwe vestiging wordt wederom verzorgd door het interieurbouwteam van Art 2 Go. Vorig jaar is het team bezig geweest om het ontwerp voor Kyatcha Rotterdam uit te werken, na enig oponthoud door vergunningen wordt er nu hard gewerkt op locatie om het gewenste interieur te realiseren. De verwachte opening van de nieuwe vestiging staat op de planning voor eind maart.

Volgens Art 2 Go ademt het interieur een intieme sfeer en is het interieur voorzien van enkele subtiele Aziatische accenten waarin vooral authenciteit de boventoon voeren.

Toepassing van materialen

Een voorbeeld van een verrassende toepassing in het interieur zijn de op maat gemaakte tafelbladen van moeras-eiken, hierin is de letter ‘K’ van Kyatcha terug te zien. De voorzijde van de bar wordt voorzien van een kwartsiet natuursteen en behangmerk Arte was bereid om het ontwerp van hun nieuwste behang vrij te geven zodat deze op de rugleuning van de banken geprint kan worden.

Kyatcha Rotterdam

Voorzieningen voor de gast

Op de eerste verdieping van het restaurant bevindt zich een open keuken voor een verbinding met de gasten. Ook is er voor gasten de mogelijkheid om plaats te nemen aan de bar waar genoten kan worden van diverse cocktails en zodra het weer het toelaat is er een terras waar men kan plaatsnemen. Hier kan worden genoten van de omgeving van de Leuvehaven en het uitzicht op de Erasmusbrug.

Kyatcha Rotterdam

Op de hoogte blijven van alle trends in de horeca? Schrijf je in voor de nieuwsbrief