Marketing

Ffc lanceert nieuw kinderconcept

Franchise friendly concepts (ffc) start met een nieuw kinderconcept, dat een gezicht krijgt met de karakters Lika & Timo.

Het kinderconcept van ffc wordt geïntroduceerd bij de formules Cookers, Kwalitaria, Vork en Smulwereld. “Met Lika & Timo willen we op een verantwoorde manier omgaan met onze kindermarketing", aldus een woordvoerder.

Gezonde levensstijl
"In de eerste fase zullen we de consument(jes) kennis laten maken met Lika & Timo en zal er nog niet veel inhoudelijk veranderen aan de kindermenu's. In de tweede en derde fase gaan we met Lika & Timo ook een gezondere levenstijl promoten. Denk daarbij aan sportieve activiteiten voor kinderen, maar ook aan gezonder eten, bewegen en kookworkshops", aldus een woordvoerder. Ffc stapt niet af van het frietje en snack in de kinderbox want een frietje op zijn tijd moet kunnen'."

Lika en Timo
Lika en Timo wonen in het wereldje Habbekrats, waar ze allerlei avonturen met hun hondje Makki, Bakker Plum en vriendjes Spike en Girly beleven. Deze avonturen kunnen worden gevolgd op de website www.likaentimo.nl en er is een dvd met leuke spelletjes en filmpjes die gemaakt zijn in samenwerking met een onderwijsinstelling. Lika & Timo zullen ook een belangrijke rol gaan spelen in het promoten van beweging en gezond eten.