Leveranciers

Deluxe hotels op zoek naar nieuw talent

Afgevaardigden van 24 Deluxe hotels van Amsterdam en omgeving bestormen dinsdag 22 en woensdag 23 april diverse (hotel)scholen in het land. Dit doen ze om de website www.sterrenzoekensterren.nl te promoten.

De hotels hebben deze website samen opgezet om goed en voldoende personeel te vinden op de huidige krappe arbeidsmarkt. Hij toont alle vacatures die interessant zijn voor mensen die een carrière binnen de dynamische vier- en vijfsterrenhotels van Amsterdam en omgeving ambiëren. De afgevaardigden geven de 22e en 23e april antwoord op alle vragen over het werken in een Deluxe hotel van Amsterdam en omgeving. Ook worden er kaartjes met een wincode uitgedeeld, warmee de studenten kans maken op een prijs. Op de website valt dan te zien of de persoonlijke wincode garant staat voor een overnachting in één van de aangesloten hotels.

Hotels
De volgende hotels zijn onderdeel van het sterrenzoekensterren-platform: Amsterdam American Hotel, Amstel InterContinental Hotel, Amsterdam Marriot, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam/ De Kersentuin, Crown Plaza Amsterdam City Centre, Crown Plaza Amsterdam Schiphol, Golden Tulip Apollo Amsterdam, Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Hilton Amsterdam, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Holiday Inn Amsterdam, Hotel de l' Europe, Hotel Okura Amsterdam, Hotel Pulitzer, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, NH Amsterdam Centre, NH Barbizon Palace, NH Grand Hotel Krasnapolsky, Radisson SAS Hotel Amsterdam, Radisson SAS Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Hotel, Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center, Sofitel The Grand Amsterdam en The Dylan.