Branchenieuws

Voedingstrends in de zorgsector

TrendExpedition.com organiseert vrijdag 23 mei een expeditie over voedingstrends in de zorgsector. Deze vindt plaats op diverse locaties in en rondom Rotterdam.

Het programma belicht de belangrijkste trends in cli?enwensen rondom de maaltijden en legt de nadruk op het genereren van onderscheidend vermogen (een eigen handschrift) per zorginstelling.

Op het programma staan onder andere een uitgebreide trendpresentatie door Monique Willemse (visieontwikkelaar van Momoko en initiatiefnemer van TrendExpedition.com) over pati?enwensen rondom de instellingsmaaltijd, een werkbezoek aan een opmerkelijk commercieel hotelcomplex dat model staat voor de zorginstelling van de toekomst ?een presentatie over hoe gezond eten plezierig kan zijn voor kinderen en volwassenen door eetontwerper Marije Vogelzang van Proef.

De TrendExpeditie is bedoeld voor raad van bestuur van ziekenhuizen en zorginstellingen, managers hotelservices, facilitair service managers, bedrijfsleiders voeding, horeca en gastenservices, beleidsmakers en managers bij ziekenhuizen, woonzorgcentra, zorginstellingen, zorgverzekeraars, cateraars en de voeding- en genotsmiddelenindustrie die zich richten op de zorgsector.

Meer informatie over de TrendExpeditie en reacties van deelnemers aan de laatste expedities zijn te vinden op TrendExpedition.com. De kosten voor deelname bedragen 595 euro per persoon exclusief btw.