Branchenieuws

Start je eigen onderneming

Na het succes van afgelopen jaar is topkok en horecaondernemer Herman den Blijker ook dit jaar terug met 'Mijn Tent is Top'. Hierin strijden vier koppels om hun eigen horecatent. 

Programmasponsor Heineken voegt hier dit jaar een nieuwe component aan toe. Op Heineken.nl kan iedereen zijn eigen horecaonderneming starten, waarbij de deelnemer gesteund wordt door adviseurs van Heineken Nederland.

Opdrachten
Heineken geeft daarbij steeds opdrachten, die parallel lopen aan die in het tv-programma. Wie weet te voorspellen wie de winnaar van het tv-programma wordt, wint een avond met al zijn vrienden in die toptent.

Serie
In de serie begeleidt Herman den Blijker vier ondernemerskoppels die in de steden Breda, Den Haag, Enschede en Groningen proberen hun horecadroom te verwezenlijken. Het duo dat door de jury én de kijker tot winnaar wordt verkozen, krijgt de hoofdprijs: een geldbedrag waarmee hun onderneming in één keer hun eigendom is.

Sponsorring
In 2007 won Heineken de Sponsorring, een vakprijs voor sponsoring, voor 'Mijn Tent is Top'. De online versie van het programma is dit jaar opnieuw ontwikkeld door interactief reclamebureau Qi. 'Mijn Tent is Top' is de komende twaalf weken iedere dinsdag van 21.30 tot 22.30 te zien op RTL4.