f&b trends voor het komende jaar
Branchenieuws

f&b trends voor het komende jaar

Wat je de komende tijd op het gebied van F&B kunt verwachten? Ariane van Mancius, eigenaar van trendbureau Now-New-Next, schreef een interessant trendrapport naar aanleiding van de Horecava.

In lijn met de sterk toenemende behoefte van consumenten/gasten aan initiatieven die ‘goed doen’, was duurzaamheid wat de trendwatchers van Now New Next betreft de grootste trend op de horecavakbeurs Horecava 2020. “Al is het eigenlijk al geen trend meer maar een nieuwe voorwaarde”, aldus Ariane van Mancius, oprichtster van Now New Next.

Duurzaamheid

Aan de talloze en zeer uiteenlopende duurzame initiatieven was goed te zien dat steeds meer mensen onderdeel willen zijn van ‘the solution, not the pollution’. “De energie was voelbaar en we zagen dat iedereen het verschil kan maken. Van puur ideële purpose gedreven start-ups tot initiatieven van de grote meer traditionele bedrijven”, zegt Ariane van Mancius, 

Now New Next Story

Van Mancius maakte met haar team een Now New Next Story over de Horecava 2020 selecteerden ween selecteerde met haar team tien thema’s waarvan foodprofessionals, maar ook verpakkingsverantwordelijken op de hoogte moeten zijn. Kijk hieronder voor het rapport. 

 

 

Tags: 

Gerelateerd nieuws

10x vegan innovatie op Horecava 2020
maandag 20 januari 2020