Branchenieuws

Domina Hotel Group breidt uit

Domina Hotel Group breidt in Rotterdam uit met het Domina Hotel & Conference Blijdorp. De vestiging zal openen tussen de zomer van 2008 en de lente van 2009. Op de planning van de Italiaanse hotelgroep staan ook St. Petersburg en Budapest.

Domina Hotel & Conference Blijdorp is omgeven door het Roel Langerak Park en ligt tussen Rotterdam Airport en het stadscentrum. Er zijn 193 kamers die alle uitgerust zijn met airco, minibar, safe, tv en internetaansluiting. De Rotterdamse vestiging behoort tot de Domina Hotel brand, dat staat voor een perfect samenspel tussen moderne internationale gastvrijheid en de Italiaanse, tijdloze kunst van verwelkomen.

Duizend kamers
Naast Rotterdam krijgen ook St. Petersburg en Budapest er een vestiging bij. "Domina Hotel Group is trots op de uitbreiding in Noord- en Oost-Europa", zegt Gerhard Zeilinger, recent aangesteld als regional manager voor Noordoost-Europa. "We zijn al aanwezig in deze regio met 320 kamers bij de Domina Inn Brand en 160 kamers bij de Domina Hotel brand. Deze aantallen worden nu uitgebreid tot een totaal van bijna duizend kamers."