Het culinaire team van het InterContinental Amstel Amsterdam is compleet.
In navolging van Rogér Rassin, per 1 mei de nieuwe chef de cuisine van Michelinsterrestaurant La Rive, is Ronald Opten nu benoemd tot restaurant manager.
Opten komt van restaurant De Vrienden van Jacob op Landgoed Duin en Kruidberg. Richard Matulessy, de huidige executive souschef van het Amstel Hotel, is gepromoveerd tot executive chef hotel. Gezamenlijk rapporteren zij aan Leon Dolle, de recent aangenomen EAM in charge of food and beverage.
Hoger niveau
Hendrik Bosch, general manager van het Amstel Hotel: "Ik ben zeer tevreden over ons vernieuwde culinaire team. De passie en gedrevenheid van Opten en de stabiliteit van Rassin sluiten perfect aan op het vakmanschap van sommelier Ted Bunnik. Alles is aanwezig om La Rive naar een nog hoger niveau te tillen. Matulessy beschikt over de ervaring en inzet die nodig zijn om het food and beverage gedeelte van het hotel succesvol te leiden. De culinaire toekomst van het Amstel Hotel ziet er zeer positief uit."