Gratis demonstratie Lattiz
Advertorial
Foto Pim Ras

Gratis demonstratie Lattiz

Steeds meer horecaondernemers kiezen voor de Lattiz, de melkschuimmachine van zuivelbedrijf FrieslandCampina. In deze rubriek vertellen zij hoe zij het gebruik ervan ervaren.

Gerrit Ruijter, eigenaar van grand-café De Vischmarkt, Elburg: “Bij ons in de zaak staan veel verschillende mensen achter de koffie. We werken bijvoorbeeld ook met oproepkrachten die soms een paar weken geen koffie hebben gezet. Vóór de Lattiz moest je dan eerst even inkomen met het melk opschuimen. Met de Lattiz kan iedereen meteen uit de voeten en is elke kop koffie van dezelfde kwaliteit. Die continuïteit vind ik belangrijk."

Stevig melkschuim
Ik speelde eerst met de gedachte om een volautomatische machine aan te schaffen. Die biedt ook een constante kwaliteit, maar haalt het niet bij het niveau dat we nu uitserveren. Je gasten verwachten bovendien dat de koffie goed is met een stevig melkschuim. Met de Lattiz weet je dat het schuim telkens dezelfde dikte, temperatuur en structuur heeft. Als je met de hand melk opschuimt, krijg je toch elke keer weer ander schuim. De Lattiz is echt een verbetering. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben met deze machine.”

Gratis demonstratie
Bent u ook enthousiast over de mogelijkheden van Lattiz? Vraag hier een gratis en vrijblijvende demonstratie aan in uw horecazaak.

www.lattiz.com/nl/probeer-nu/

Tags: