Heeren aan de Haven opent in Streefkerk
Branchenieuws
Foto Foto: Ik ben Leonard

Heeren aan de Haven opent in Streefkerk

Heeren aan de Haven opent in het drijvende gebouw in de haven van Streefkerk, waar voorheen de Limonadefabriek gevestigd was, zijn deuren. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse (Aziatische) gerechten op een unieke locatie aan het water. Heineken Interieur Design is verantwoordelijk voor het interieur.

Foto's: Ik ben Leonard en Mies Media

heeren aan de haven

heeren aan de haven bar

Interieur

In een drijvend gebouw in de haven van Streefkerk, waar voorheen restaurant De Limonadefabriek zat, is Heeren aan de Haven geopend. Het interieur bestaat onder andere uit levensgrote planten, kleurrijke bekleding en grote lampen.  Ferry Tabeling en Peter Roozeboom, interieurarchitecten van Heineken: “Het vele daglicht is getemperd door een speelse lattenstructuur, die afhankelijk van de lichtinval gekanteld kan worden. Tegen het plafond hangen akoestische panelen met een fotoprint, aanvullend op de grote planten. De banken zijn voorzien van extra latwerk, waardoor door de coconwerking extra intimiteit ontstaat. Naast de ingetogen stofkleuren is de grote bank voorzien van een spetterende rode stof.”

De verlichting is uitgevoerd door de Rotterdamse concurrent van Philips, Rudolf van Soelen (Calex). Aan de rechterkant van de zaak bevindt zich de ster van show: de gigantische, zwarte marmeren bar in het midden met 12 couverts waar de kleurrijkste cocktails worden gecreëerd de mooiste verhalen worden verteld. 

Heeren Horeca Groep

Het is na Heeren van Ambacht, Heeren van Slydregt en Heeren aan de Lek, de vierde zaak van de Heeren Horeca Groep. Daarvan zijn Marcel Baanen, Patrick Baanen en Rob Daalhuizen eigenaar.