Entree Awards

Entree Awards verplaatst naar 21 maart 2022

Door alle onzekerheid die corona met zich meebrengt én omdat we een veilig event voor de branche willen neerzetten zijn wij helaas genoodzaakt om de Entree Awards wederom te verplaatsen. Het event verplaatst van maandag 31 januari naar maandag 21 maart 2022. De locatie blijft ongewijzigd: Theater Amsterdam.

Iedereen keek uit naar een memorabele avond. Sterker nog, nog nooit eerder waren de Entree Awards zo vroeg uitverkocht als dit jaar. Dat zegt veel over het enthousiasme van de Nederlandse horecaprofessionals. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet! Die memorabele avond gaat er op 21 maart alsnog komen.

Heb je tickets voor het event? Deze zijn natuurlijk ook geldig op 21 maart. Wij zullen binnenkort met meer informatie komen rondom de tickets. We hopen jullie allemaal te zien op maandag 21 maart 2022 in Theater Amsterdam, driemaal scheepsrecht!

Over de Entree Awards

De avond vindt plaats in Theater Amsterdam. Ieder jaar is daar de top van de Nederlandse horeca aanwezig. Tijdens een compleet verzorgde avond in showbizzsfeer is er een gevarieerde awarduitreiking en een spetterende afterparty. Voor genomineerden en andere horecaprofessionals is het een event waar nog lang over wordt nagepraat. Kaarten kunnen binnenkort gekocht worden.

De Entree Awards worden wel gezien als ‘de Oscars van de horeca’. Een vakjury beoordeelt restaurants, hotels en cocktailbars die afgelopen twee jaar openden (door het niet doorgaan van de Entree Awards vorig jaar, als gevolg van corona, is de termijn ditmaal van één jaar opgerekt naar twee jaar). De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. De jury bestaat uit achttien gespecialiseerde designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers die de nieuwe, of het afgelopen jaar gerestylede restaurants, hotels en cocktailbars beoordelen.

Gerelateerd nieuws