Dit zijn de 11 categorieën van de Entree Awards 2021

Dit zijn de 13 categorieën van de Entree Awards 2021

Eind november is het zover! De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Welke elf categorieën voor horecabedrijven we hebben, lees je in dit bericht. Op donderdag 7 oktober maken wij alle genomineerden bekend! Kijk naar de foto’s onderaan dit bericht voor een impressie van de Entree Awards 2019.

Best New All Day Concept

Bij de genomineerden komt het begrip ‘all day’ perfect tot uiting. Een drankje of een hapje op ieder moment van de dag. Welk horecabedrijf zet op eigen manier een toegankelijk en eigentijds concept neer?

Best New Cocktailbar

De beste nieuwe cocktailbar weet zich te onderscheiden door de perfecte balans tussen unieke, professionele service, gastheerschap, bartenders en cocktails in precies de juiste sfeer en passend decor.

Winnaar Best New Cocktailbar 2019: The Stockroom in Groningen

Best New Holiday Concept

Bij deze genomineerden overnacht de gast anders dan anders. We zien een nieuwe generatie (vakantie)parken met oog voor design, duurzaamheid en/of f&b. We zien unieke lodges en suites midden in de natuur, en (kampeer)concepten die zich richten op nieuwe doelgroepen en de nieuwe wensen van deze tijd. Daarmee zijn deze bedrijven een goede toevoeging op het bestaande hotelsegment. Welk bedrijf brengt de volgende stap om de gast van nu te trekken het best tot uitvoering? Gelet wordt op uitvoering, originaliteit, duurzaamheid en de toekomstbestendigheid van het concept.

Best New Hospitality Project

Zó kan het ook! Deze ijzersterke en grootschalige projecten zijn een inspiratie voor de branche én misschien zelfs voor andere branches. Verschillende elementen worden gecombineerd en versterken elkaar. Welk van de genomineerden brengt dit het best tot uitvoering?

Winnaar Best Hospitality Concept 2019: Mooie Boules

Best New Hotel < 50 rooms

In deze categorie kijkt de jury naar het volledige hotelconcept en de uitvoering daarvan. Gelet wordt o.a. op interieur, creativiteit, functionaliteit en vernieuwing. Ook let de jury op ‘de achterkant’: goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid spelen daarin een belangrijke rol.

Best New Hotel 50-100 rooms

Welk hotel heeft het hele concept het best uitgevoerd? De jury kijkt o.a. naar vernieuwing, creativiteit, functionaliteit en interieur. Ook spelen goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid een rol bij de beoordeling.

Best New Hotel > 100 rooms

Welk groot, nieuw hotel overtuigt op alle vlakken? De jury beoordeelt o.a. op interieur, creativiteit, functionaliteit en vernieuwing. Ook let de jury op ‘de achterkant’: goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid zijn daarin onmisbaar.

Best New Dining experience

In deze categorie kijken we naar fine dining-restaurants die een nieuwe, eigentijdse diner-ervaring neerzetten. De genomineerden onderscheiden zich op eigen wijze van ‘reguliere’ restaurants en spelen in op de gast van nu. Waar wordt dit het best volbracht?

Best New Restaurant Design

De award voor Best Restaurant Design gaat naar het restaurant waarvan het design uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking en waarvan het concept op een goede manier is geïntegreerd in het design en de styling. Kortom, een restaurant met karakter en een onderscheidend ontwerp.

Winnaar Best Restaurant Design 2019: NENI in Amsterdam

Best New Restaurant & Bar

De energieke vibe van deze genomineerden is de hele avond voelbaar. Bij de winnaar passen f&b-aanbod, sfeer, interieur en service perfect bij het gekozen concept.

Next Generation

De categorie Next Generation heeft ieder jaar een wisselend topic, dat aansluit op de huidige horeca-ontwikkelingen. Dit jaar staat ‘merkbeleving en -ontwikkeling’ centraal. Branding dus. Wanneer branding doordacht en consequent wordt doorgevoerd, zorgt dat voor connectie met de doelgroep en terugkerende gasten (of klanten) én kunnen marketing, pr en sales beter worden ingezet. De genomineerden hebben zich hier afgelopen periode allemaal in ontwikkeld en zijn daarmee een voorbeeld voor bedrijven binnen én buiten de horeca. De genomineerden zetten hun bedrijfsnaam slim in op meerdere kanalen en bouwen aan succesvol merk. Denk aan kanalen zoals online, delivery, retail, events en apps, maar ook aan samenwerkingen met andere ondernemers of organisaties en zichtbaarheid in de zaak zelf. 

Winnaar Next Generation 2019: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis in Winterswijk

Best Bartender 

Bartenders kunnen zich weer inschrijven voor de competitie Best Bartender, onderdeel van de jaarlijkse Entree Awards. Op maandag 25 oktober vindt de competitie plaats in SkyLounge Amsterdam. Schrijf je nu in! De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders.

Horecaondernemer van het Jaar

Om wie konden we afgelopen jaar niet heen? Wie is een inspiratie voor de hele branche? De winnaar heeft visie en toont ondernemerschap!

De Entree Awards worden mede mogelijk gemaakt door:

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!