Boutique Hotel Beekhuizen in Velp

'Boutique Hotel Beekhuizen voelt als thuiskomen'

Eind vorig jaar openden de zussen Irene en Judith Stoevelaar Boutique Hotel Beekhuizen in Velp. Het hotel ligt op landgoed Beekhuizen, in natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom, en is genomineerd voor een Entree Award in de categorie Best New Holiday Concept. Bekijk foto’s ervan onder dit bericht.

Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen: suites en lodges

De 21 suites en lodges zijn te vinden in het fraaie bakstenen hoofdgebouw en een losstaand blauw poortgebouw. Hierover zeggen de zussen: “In het bakstenen hoofdgebouw dat uitkijkt op de binnentuin vind je de twaalf junior suites met frans balkon óf terras.”

“In het losstaande blauwe poortgebouw vind je twee suites (aparte slaapkamer), drie loft junior suites met wellness. Ze zijn vrijgelegen op de hoek en hebben een terras aan de beek. Daarnaast is er een binnentuin en kunnen gasten gebruikmaken van de bar, ontbijtserre, receptie en loungeruimte in het witte Bakhuis.“

Boutique Hotel Beekhuizen is genomineerd voor de Entree Awards! Bekijk hier de andere genomineerden in de categorie Best New Holiday Concept

Boutique Hotel Beekhuizen

De tijd vergeten

De zussen vertellen: “Wij willen dat onze gasten de tijd vergeten. Het design van het hotel heeft een eigen stijl met warme en natuurlijke materialen. De kunst is speciaal voor het hotel ontworpen en ook gemaakt van natuurlijke materialen. Voor lunch en diner gaan de gasten elders uit eten. Dat voelt als vakantie: gekleed voor het diner vertrekken en bij terugkomst de sterrenhemel treffen.”

”We willen dat gasten zich hier helemaal thuisvoelen. Mede door het ontvangst en de service door het team van gastvrouwen. De zussen wonen in het hotel en zijn ook eigenaar van het naastgelegen Buitenplaats Beekhuizen (een ‘glamping’) en het bijbehorende restaurant Woodz.

Conceptontwikkelaar: Introvast