Best New Hotel 50-100 Rooms: Dit zijn de genomineerden!

Welk hotel heeft het hele concept het best uitgevoerd? De jury kijkt o.a. naar vernieuwing, creativiteit, functionaliteit en interieur. Ook spelen goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid een rol bij de beoordeling.

De categorie Best New Hotel 50-100 Rooms wordt mogelijk gemaakt door: Satelliet Meubelen

The Collector in Den Haag

Tsibo Lin en zijn vrouw Celine Lin-Chu openden eind 2019 The Collector in Den Haag. In het hotel met 57 kamers zijn veel historische items en merkwaardige moderne kunstobjecten te zien. Het design van het hotel komt van de hand van HUGO Interieurvormgeving. Opvallend zijn de handgemaakte artworks van kunstenares Julie Gondoin. Alle kamers hebben een eigenzinnig en uniek karakter en vormen een ‘basecamp voor explorers met een neus voor avontuur’, aldus Lin-Chu. Lees hier meer over The Collector.

The Slaak in Rotterdam

The Slaak Rotterdam is te vinden in Het Slaakhuys, dat van 1954 tot 1974 het kantoorgebouw van dagblad Het Vrije Volk was. The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel is onderdeel van hotelketen Marriott en bestaat uit 74 hotelkamers. Helge Docters van Leeuwen van HDVL Designmakers is verantwoordelijk voor het design. Docters: “We wilden luxe combineren met de geschiedenis van het pand." Lees hier meer over The Slaak

 

Boat & Co in Amsterdam

In de Amsterdamse Houthaven vind je BOAT&CO, een long stay-hotel van hotelgroep City ID van Alexander Goad. De 82 kamers zijn uitgerust met een keuken en een plek om te werken en de grotere kamers hebben een woongedeelte. De iconische bouwstijl van de Amsterdamse School komt terug in onder andere de rode, oranje en paarse bakstenen. De puntdaken, dakkapellen en erkers doen denken aan de pakhuizen van vroeger. Lees hier meer over Boat & Co.
Foto: Francisco Paramos
 

Strandhotel in Cadzand

Een immense verbouwing van Strandhotel Cadzand met topdesigner Piet Boon, die vier jaar duurde, werd onlangs afgerond. Anne en Bart Gorthmanns, eigenaren van Strandhotel: “We hebben gekozen voor een onderscheidend hotel met de focus op gastronomische beleving, waaraan we later nog wellness toevoegen.” Het Strandhotel is de thuisbasis van Michelin sterrenchef Sergio Herman. In het Strandhotel vind je zijn restaurantconcepten Pure C en Blueness. Lees hier meer over Strandhotel Cadzand.
Foto: Chantal Arnts

De L’Europe in Amsterdam

Na een volledige restyling van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar (Bord’Eau* werd vervangen voor Flore, Brasserie Marie, Freddy’s Bar en trattoria Graziella) en (een deel van) de kamers, kunnen gasten sinds vorige zomer genieten van een totaal vernieuwd De L’Europe. De Amsterdamse ontwerpstudio Nicemakers is verantwoordelijk voor de restyling, waarbij het uitgesproken karakter en de warme en uitnodigende sfeer van het hotel, behouden bleven. Lees hier meer over De L'Europe.

 

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder de genomineerden in de overige tien categorieën van de Entree Awards 2021:

Best New Hotel 1-50 Rooms

Best New Hotel 100+ Rooms

Best New Holiday Concept

Best New Hospitality Concept

Best New Restaurant Design

Best New Restaurant & Bar

Best New Dining Experience

Next Generation

Best New Cocktailbar

Best All Day Concept

 

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!