Best New All Day Concept: Dit zijn de 6 genomineerden!

Bij de genomineerden komt het begrip ‘all day’ perfect tot uiting. Een drankje of een hapje op ieder moment van de dag. Welk horecabedrijf zet op eigen manier een toegankelijk en eigentijds concept neer?

De categorie Best New All Day wordt mogelijk gemaakt door: Fritz-Kola

Best New All Day Concept: Dit zijn de 6 genomineerden!

Brass in Nijmegen

Met Brass heeft Nijmegen er een grote horecazaak bij. Eigenaren zijn Maarten Kropman, die ook Parkzicht in Nijmegen heeft, en Jolien Konings. BRASS is een all day-restaurant met binnen 110 zitplaatsen en buiten 180. Daarnaast is er een buitenbar in een zeecontainer en komt er volgend jaar een buitenkeuken. Designer Rambaldo: “De locatie en omgeving dienden als inspiratie. Zo zijn de funderingen van de oud boerderijen De Groote Boel en De Kleine Boel nog zichtbaar én zijn de grote bomen behouden. Lees hier meer over Brass.

House of Bird in Diemen

Middenin de coronacrisis opende Bird Brewery in het Amsterdamse Diemerbos het eigen proeflokaal House of Bird. Het proeflokaal ligt in een natuurgebied, waardoor een brouwerij op deze plek niet haalbaar is. Er is wel een Brouwlab, waar ze nieuwe bieren in het klein testen. Dit is ook de plek waar gasten meer leren over het brouwproces. In het proeflokaal zijn er achttien kranen met voornamelijk eigen bieren – van Bird Brewery – op tap. Lees hier meer over House of Bird.
Foto: ESTIDA

Radegast in Eindhoven

Radegast is te vinden in De Witte Dame, de oude Philipsfabriek aan het Clausplein waar nu horeca, een bibliotheek en diverse bedrijven te vinden zijn. “Dit gebouw is een begrip in Eindhoven. Toen deze plek op ons pad kwam, zagen we meteen een kans”, zegt Marc Glaser, één van de twee eigenaren van Radegast. Marc Glaser is samen met Hans Snoeijen eigenaar van Radegast 040. Snoeijen: “In New York maakte ik kennis met biergartens. Dit zijn enorme ruimtes met een grote bar, een groot bieraanbod, goede happen en een relaxte sfeer. Dé plek om na werk gezellig te borrelen of met vrienden te eten.” Lees hier meer over Radegast.
Foto: Pim Ras

DoDo in Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam is grand café DoDo aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam te vinden. Bij DoDo smelten elementen van over de hele wereld samen met stadse cultuur. De horecagelegenheid van horecaondernemer Tan Do beidt ontbijt, lunch, diner en cocktails. Er is plek voor 220 gasten, verdeelt over de zeven themaruimtes: The Grand Café, The Cocktail Bar, The Cigar Room, The Havana Room, The Tattoo Room, The Social Stairs en The Jazz Room. Lees hier meer over DoDo.
Foto: Delicia Celik

The Traveller in Amsterdam

The Traveller is een werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde in het groene hart van het Cumulus Park te Amsterdam Zuidoost. Het horecapaviljoen is naar ontwerp van Powerhouse Company en Studio BvanB tekende samen met de architect voor het interieurontwerp. Met de imposante glazen pui met afgeronde hoeken, een hoogwaardig houten dak en een oppervlakte van ruim 900 m2, is het gebouw iconisch te noemen. Lees hier meer over The Traveller.
Foto: Derek Zomer

Botania in Utrecht

In het nieuwe warenhuis Green UP in Utrecht zit Botania Food & Beer Garden. Het is een initiatief van Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn van restaurant The Streetfood Club in Utrecht en botanische brouwer Lowlander. Schreutelkamp: “We geloven dat gezond en voedzaam eten lekker is en niet saai hoeft te zijn. We proberen zoveel mogelijk producten een tweede leven te geven. Zo gebruiken we overgebleven citrusschillen en recyclen we koffiedik voor een oesterzwamkwekerij." Lees hier meer over Botania.
Foto: Lars Verkroost

 

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder alle genomineerden van de Entree Awards 2021:

Best New Hotel 1-50 Rooms

Best New Hotel 50-100 Rooms

Best New Hotel 100+ Rooms

Best New Holiday Concept

Best New Hospitality Concept

Best New Restaurant Design

Best New Restaurant & Bar

Best New Dining Experience

Next Generation

Best New Cocktailbar

 

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!