bieradvies terras
Advertorial

App Scover geeft persoonlijk bieradvies

Bier is nog steeds de belangrijkste omzetmaker voor de horeca. Een goede bierselectie mag daarom niet ontbreken op jouw menukaart - zeker niet op jouw terraskaart. Tegelijkertijd groeit het aantal brouwerijen vrolijk door, en daarmee komen er vrijwel dagelijks nieuwe bieren bij. Hoe help je jouw gasten kiezen uit jouw bierassortiment? Met de app Scover kun je gasten een smaaktest laten doen op basis van jouw bierassortiment.

Persoonlijk bieradvies

In de meest optimale situatie bestaat jouw team uit omgevallen bierboekenplankjes, die alles weten van de bieren die jij schenkt. Ook weten ze de perfecte combinaties te vinden tussen de bieren, hapjes en gerechten op jouw menukaart. Toch is zelfs dat nog geen garantie voor het beste, persoonlijke bieradvies. Hoe goed jouw personeel ook weet welke bieren je verkoopt, en daar fantastische verhalen over vertellen kan, het maakt nog niet dat jouw team de smaak van elke individuele gast kent. Laat staan dat het gegeven advies daarop is afgestemd.

persoonlijk bieradvies app telefoon scover

De oplossing

In het allerbeste geval geef je bieradvies, afgestemd op de persoonlijke smaak van iedere gast. Hoe je die smaak in beeld krijgt? Daarvoor bestaat een handig hulpmiddel: Scover. In deze app vind je een smaaktest waarmee iemands smaakprofiel wordt vastgesteld. Dat smaakprofiel gaat verder dan de basissmaken en aroma’s: er wordt zelfs rekening gehouden met mondgevoel.

Een team van biersommeliers heeft inmiddels duizenden bieren voorzien van smaakprofielcodes, en die database breidt zich dagelijks uit. Zo wordt een directe koppeling gelegd tussen jouw bierassortiment en de individuele smaakvoorkeur van elke gast die jouw zaak bezoekt. Daarmee is Scover een handig, om niet te zeggen onmisbaar, stukje gereedschap waarmee jouw personeel wordt ondersteund. En het is nog gratis ook!

Hoe werkt dat dan?

Lees jouw bierkaart in bij Scover, en je krijgt een unieke QR-code die je op bijvoorbeeld je terraskaart, tafelruiters of tafel kunt plaatsen. Elke gast kan deze QR-code scannen en daarmee jouw digitale bierkaart bekijken. Vervolgens wordt door Scover persoonlijk bieradvies gegeven: welke bieren van jouw bierkaart zal de gast waarschijnlijk het lekkerst vinden?

Omzet verhogend en ondersteuning bij personeel

Naast dat Scover ondersteuning biedt aan je personeel, werkt het ook omzet verhogend. Door het persoonlijk bieradvies gaan gasten steeds meer bieren van je kaart proeven. Gasten weten de weg naar jouw zaak makkelijk te vinden doordat je vindbaar bent in de Scover app.

Meer info

Persoonlijk bieradvies voor jouw gasten: het kan! Gemakkelijk in gebruik en altijd up-to-date. Scover weet altijd raad en dat zorgt voor tevreden gasten en meer omzet. Laat het terrasseizoen maar beginnen!

Meld je aan

Tags: