Koffie op maat met Nespresso Professional
Advertorial

Koffie op maat met Nespresso Professional

Iedereen geniet op zijn eigen manier van koffie. En als het om genieten gaat, bestaat er geen goed of fout. We zijn allemaal anders en we hebben allemaal onze eigen persoonlijkheid. Daarom heeft het Classics-assortiment van Nespresso Professional een nieuwe stijl met sprekende kleuren en andere namen. Er is een koffie voor iedereen en voor elke unieke koffiewens.

Classics-range

De Nespresso Professional Classics-range bestaat uit zeven capsules. Elke koffie heeft een heldere naam en een nieuwe kleur om het verschil in intensiteit goed weer te geven, eenvoudig en praktisch. Houden jouw gasten van een milde lungo? Serveer Finezzo, een licht gebrande blend van Arabica’s. Door de zacht sprankelende aciditeit heen proef je de bloemenaroma’s van jasmijn en bergamot. Willen jouw gasten een sterke, kleine kop koffie? Serveer Ristretto, de bekende Italiaanse klassieker. Een blend van pure Arabica’s uit Centraal- en Zuid-Amerika, met een donkere en intense branding en een indrukwekkend rijk crema.

Voor de beste koffie-ervaring

Elke koffie binnen de Classics-range is ontwikkeld voor één bepaalde kopgrootte, maar de koffies zijn zo aangepast dat ze ook in andere kopgroottes een heerlijk resultaat geven. Zo kunnen je gasten talloze opties verkennen, voor al hun wensen en stemmingen. Zonder dat er ook maar iets wordt afgedaan aan de hoogwaardige koffie-ervaring.

Maak kennis met de nieuwe Intenso

Een aanwinst binnen de range is de Intenso, een blend van Arabica’s uit Latijns-Amerika met een vleugje Robusta uit Afrika. Verras jouw gasten door een profiel van cacao- en geroosterde tonen.

Assortiment

Het assortiment van Nespresso Professional bestaat uit meer dan de Classics koffies.Waar de Classics range bestaat uit koffies van hoge kwaliteit die goed zijn voor iedere dag, zijn de Creations ideaal voor de lekkerste melkrecepten. De Origins range bestaat uit koffies die het gebied van herkomst weerspiegelen. Welke capsule je ook kiest, elke koffie biedt een unieke ervaring van kwaliteitskoffie.

Ontdek de Classics