Straks weer sfeervol en veilig tafelen en genieten binnen!
Advertorial

Bijna: sfeervol en veilig tafelen binnen!

Gasten kunnen binnenkort, ook binnen, weer vol vertrouwen genieten van een sfeervolle, gastvrije ervaring in uw restaurant. Het gevoel van veiligheid aan tafel primeert bij de meeste gasten. Hoe beter u beantwoordt aan hun wensen, hoe groter uw kansen op succes. Momenteel kan de keuze voor een gedekte tafel een wereld van verschil maken. Veilig heropstarten is dus de boodschap! Bij Duni hebben we dan ook niet stilgezeten.

Maak kennis met enkele praktische suggesties waarmee u uw zaak een extra zetje in de juiste richting geeft om uw gasten in alle veiligheid te laten genieten, wanneer ze straks weer heerlijk bij u komen lunchen of dineren. Zo neemt u de zorgen weg bij uw gasten. En is de optimale sfeer aan tafel verzekerd!

  • Met zorg geserveerd; een frisse start.

Lakens voor eenmalig gebruik zorgen dat u iedere maaltijd fris begint met een extra barrière tussen verschillende oppervlakken, creëren de juiste sfeer en dempen het geluid.

Tete-a-tetes Voor gedeeltelijk ingedekte tafel, ideaal voor een moderne uitstraling zonder in te boeten op hygiëne.

Placemats zijn een perfecte en kostenbesparende manier om tafels snel en hygiënisch in te dekken.

  • De gepaste servetten om veilig, snel en praktisch te werken.

Voorgevouwen servetten zijn ideaal voor een snelle service, maar dragen ook bij tot optimale hygiëne. Voorkom direct contact van het bestek met kale oppervlakken. Minder handling en extra veiligheid voor uw gasten

Duniletto Zorg ervoor dat het bestek niet rechtstreeks in contact komt met het tafelblad, zodat het altijd schoon en hygiënisch blijft.

Sacchetto In de bestekzakjes zit al een voorgevouwen servet. Bovendien hebben ze een apart vak voor het bestek, zodat zowel bestek als servet altijd schoon blijven.

Onze Duni concepten zijn milieuvriendelijk en kunnen voorzien worden van uw eigen naam en/of logo. Meer weten? Neem contact met onze customer service afdeling op 076/5432344 of stuur een mail naar info@duni.nl. Wij staan voor u klaar!