Vernieuw de lunchkaart met deze shared lunch snacks
Advertorial

Vernieuw de lunchkaart met deze shared lunch snacks

De horeca zit helaas potdicht, maar dit is dan misschien wel een periode om de menukaart eens grondig door te nemen en te kijken wat er voor het nieuwe jaar te verbeteren of te veranderen valt. Staan er bijvoorbeeld al vernieuwende hapjes op je kaart of zet je al in op shared lunch? Duca Streetfood geeft tips om snacks in te zetten als lunchgerecht.

Shared lunch

Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. En wat hopen we met iedereen dat we dit komende jaar écht een nieuwe start kunnen maken. Duca Streetfood kijkt graag met je mee naar de menukaart in jouw horecazaak. Daar valt voor volgend jaar misschien wel wat te winnen! Een nieuwe trend op horeca-gebied is namelijk shared dinner. Bij shared dining eet je met je tafelgenoten verschillende kleine gerechten. Tijdens de middaguren is de high-tea een bekend voorbeeld van het samen eten van kleine hapjes. Waarom het dan ook niet inzetten voor de lunchuren als shared lunch? Duca Streetfood tipt snacks die je naast het borrelmoment ook kan inzetten op de lunchkaart.Vegetarische Aziatische hapjes en snacks

Vegetarisch wordt steeds belangrijker voor de gast en de Aziatische keuken is heel erg geschikt om op vegetarisch vlak uit te pakken. Maak bijvoorbeeld een selectie van de authentieke met groenten gevulde samosa’s, groenten mini-loempia’s. Zo heb je meteen de basis voor de shared lunch op de menukaart. Vul dit aan met wat verse groente zoals komkommer, paprika en tomaat met een lekkere dip. Klaar is je Aziatische shared lunch-gerecht!

The American Dream

Een andere optie is om je te laten inspireren door het Amerikaanse werelddeel. Zet Amerika op de (menu)kaart met kipfilet nuggets de luxe of kipfilet popcorn nuggets. Vul deze aan met een salade, kipspiesen en een knapperig onion nest. Maak de shared lunch af met een maiskolf en je hebt de American Dream op je menukaart staan.

Op zijn Hollands

De kroketten op brood kent iedereen anno 2022 wel, maar de Nederlandse plank nog niet. Zet het nieuwe jaar Hollandse snacks in de spotlight tijdens de lunch, en dan dus niet de alom bekende kroketten. Maak een shared lunch met kaas sticks of ham-kaas sticks, maar ga ook voor de iets minder bekende snacks zoals de mini shoarma rolletjes. Het broodje shoarma is namelijk al net zo bekend en omarmd in Nederland als het broodje kroket en in snack-vorm ook een aanrader voor op de kaart!

Wil jij je gasten ook éxtra verrassen? Bekijk de wereldse inspiratie van Duca!

Gerelateerd nieuws