Jaap van Ham: “Big Pillows past bij sfeer Doloris”

Jaap van Ham: 'Big Pillows past bij Doloris'

Cocktailbrunches en mamibo’s: als het aan eigenaar Jaap van Ham ligt kan het niet gek genoeg op het terras van rooftopbar Doloris in Tilburg. Door de unieke plek hebben gasten er zin in. De kussens van Big Pillows dragen bij aan die sfeer en beleving.

Het terras mag open! Wat betekent dat voor Doloris?

“We hebben ruim vijfhonderd vierkante meter rooftop terrace. Dit is een mooi moment voor het vaste personeel om de boel weer een beetje ter herontdekken, de tafelnummering erin te krijgen. Een eerste stap. Het is wel een uitdaging om binnen de openingstijden en met de geldende restricties iets neer te zetten.”

Big Pillows Doloris

Wat zijn de plannen?

“We zijn al bezig met het opzetten van een mamibo, dimibo, womibo, een ‘natte lunch’ én een cocktailbrunch. We gaan gewoon lekker vroeg pieken. Ik denk dat onze gasten daar ook zin in hebben. Als heel Tilburg nog aan de koffie zit, zitten op ons terras de eerste gasten vaak al aan de cocktails. Dat doet deze plek met je: het dak, de vergezichten, de aankleding: het maakt dat je er zin in krijgt, gas wilt geven. Alsof je in het buitenland zit.”

Big Pillows Doloris

Voor de aankleding gebruiken jullie kussens van Big Pillows. Hoe dragen die bij aan die sfeer?

“Big Pillows heeft gewoon de allerbeste, vetste materialen, met de mooiste kleuren, die de ambiance versterken. Wij hebben bijna het volledige assortiment van Big Pillows op ons terras: van de kussen op de hoge en lage banken tot schommelstoelen, tafels en krukjes. Het voordeel is dat je de kussens helemaal naar eigen stijl kunt laten vormgeven. Zo hebben wij een aparte marketingafdeling die onze kleuren en het logo heeft bedacht en daar hebben we de kleuren van de kussens ook op gebaseerd. Het resultaat is zo gaaf: het terras is zó kleurrijk en zomers. Dat past helemaal bij de uitstraling van Doloris, met de buitenbar, cocktails en steetfood.”
 

Big Pillows Doloris

En de kwaliteit van Big Pillows?

“Die kan niet beter. Ik heb wel eens naar andere merken gekeken, maar eerlijk gezegd heeft Big Pillows voor mij geen concurrentie. Het voordeel is voor ons ook dat we de kussens buiten kunnen laten liggen, omdat we op zestien meter hoogte zitten en niemand erbij kan. Daar zijn ze perfect tegen bestand. Ook bij mijn andere zaak, Het Ketelhuis, gaan we uitbreiden met het terras en ook daar investeren we in kussens van Big Pillows. Ik geloof dat gasten het echt zien als je investeert in je terras en kwaliteit van de zitplaatsen. Dat het comfort en beleving biedt, wat ervoor zorgt dat ze liever bij jou zitten dan bij de zaak ernaast.”

Lees hier een interview met Marnix Brouwers, eigenaar van Big Pillows

Tags: 

Gerelateerd nieuws