6 en 7 oktober: Open Dagen van Satelliet Meubelen

6 en 7 oktober: Open Dagen van Satelliet Meubelen

Op woensdag 6 en donderdag 7 oktober organiseert Satelliet Meubelen de Open Dagen. De focus ligt op duurzaamheid, new office en de nieuwe collectie. Aanmelden voor de Open Dagen kan onderaan dit bericht.

De gasten vinden hun weg weer terug naar de horeca, en de kantoren komen weer langzaam tot leven. Er is veel veranderd, maar zonder verandering geen vooruitgang.
Voor Satelliet Meubelen was het geen periode van stilzitten, en dat ga je terugzien op de showroom. Daarom verwelkomt Satelliet Meubelen haar gasten tijdens de Mission Hospitality, Embracing the past, creating the future.

Open Dagen Satelliet Meubelen

Tijdens de Open Dagen ligt de focus op duurzaamheid, new office en de nieuwe collectie. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door een inspirerende nieuwe collectie en de eyecatchers van Satelliet Originals. Vele nieuwe ontwerpen staan klaar voor de projecten van morgen.
Verder is er ook aandacht voor de transformatie van de showroom naar een toekomstbestendige Work Lounge. Hier ontdek je de visie van Satelliet Meubelen op hoe kantoor en hospitality samenkomen in een inspirerende en prettige werkomgeving waar de medewerker centraal staat.

In het dynamische Duurzaamheidspaviljoen laat Satelliet zien hoe ze ernaar streven om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitalitymeubilair in Europa te zijn.

Aanmelden Open Dagen Satelliet Meubelen

Wil je de Open Dagen graag bezoeken? Via deze link kan je je online aanmelden. Voor dit evenement geldt dat elk entreeticket op naam van de bezoeker moet staan. Daarom is het helaas niet mogelijk om meerdere tickets in één keer te bestellen. Naast een entreeticket voor de Open Dagen wordt er bij de ingang van dit evenement gevraagd om een coronatoegangsbewijs middels de CoronaCheck-app.